Presentasjon Variant

Søk

Produktsøk

I 1975 startet Niels Buhl virksomheten som vi i dag kjenner som tilhengerprodusenten Variant.

Utgangspunktet var enkle tilhengere rettet mot fritidsmarkedet. Allerede i 1977 ble hans bror Jens Buhl ansatt.

Underveis har bedriften har forskjellige lokalisering tilpasset virksomhetens størrelse. Men fellesnevneren har hele tiden vært geografisk i Vejle-området på Jylland. Og siden 1996 har bedriften vært lokalisert i dagens adresse i Godthåbsvej i Vejle.

Gjennom årene har modellutvalget utviklet seg betydelig. Fra små fritidshengere i starten, har tilhengere for profesjonell bruk fått et større og større innslag hos Variant. I takt med utviklingen har organisasjonen hatt en betydelig, men naturlig vekst. I dag er planhengere, maskinhengere, 3-veis tipphengere, biltransporthengere, cargohengere og kjøle-/frysehengere, med andre ord det vi kan definere som «proffhengere», en viktig del av modellutvalget hos Variant. Dette vil også være hovedsatsningsområdet for Variant i framtiden.

Da Niels Buhl i 2006 valgte å pensjonere seg, videreførte broren Jens selskapet. I 2012 overtok hans sønn Andreas ledelsen av selskapet. I dag er Variant markedsleder i Danmark med ca 40% markedsandel og dermed det klart største tilhengermerket i Danmark.

Det sterke fokuset på proffhengere de seinere årene har gitt Variant en sterk posisjon i det danske og svenske hengermarkedet. Når vi nå har startet vår norske satsning, har vi derfor et meget godt utgangspunkt.

Ta kontakt med en av våre regionsforhandlere i Norge for å få vite mer om Variant proffhengere og hvordan vi kan løse ditt transportbehov.

UA-42090484-1