Denne elsker hele familien

Nyheter

Denne elsker hele familien

 

Jeanneau 795 Cruiser har ord på seg for å være den perfekte allbruks- og allværsbåten for norske forhold. Den lekre familiebåten legger stor vekt på komfort, på samme tid som du har gode fiskemuligheter.

 

Pappa vil ha en skikkelig, sjøsikker fiskebåt med styrehytte som takler ustabilt vestlandsvær. Mamma vil ha en kjekk og trygg turbåt, med mulighet for overnatting, med gode fasiliteter og fint design. Barna vil gjerne ha gode sitte- og liggeplasser hvor de kan «chille» med ipaden. Med flerbruksbåten Jeanneau 795 Cruiser blir hele familien tilfredsstilt. Og det til en helt overkommelig pris, med en driftssikker utenbordsmotor fra Yamaha.

 

Sittegruppe og solseng i ett

 

jeanneau.795.bilde02.0619.jpeg

 

Akterdekket på båten er lekkert med en stor U-formet sofa, og et greit bord som kan brukes til måltider, eller bunnen i en solseng. Fargene på puter og innredning er tidsriktige og en flott tredelt skyvedør forlenger uteplassen inn til cockpit og kabin. En kompakt sittegruppe til venstre, kan enkelt gjøres om til en enkeltkøye. Ellers preges båten av gode, praktiske løsninger, som en enkel kjøkkenløsning på samme side som førerplassen, som har god sittestilling. Kjekt er det at du kan vippe ryggen på den lille benken i sittegruppen og få ekstra sitteplasser i kjøreretningen.

 

Panoramaopplevelsen

 

jeanneau.795.bilde03.0619.jpeg

Store vindusflater helt ned mot dollbordene gir panoramautsikt, men slipper mye godt lys inn i hytten. En stor takluke og skyveluker i sidevinduene sørger for god luftning. Alt i alt vil du oppleve at du kommer veldig nær naturen i denne båten. Høye skrogsider og gode rekker gir god trygghetsfølelse, og en ekstra sikkerhet med barn om bord. Plassen er godt utnyttet, og gjør at du føler båten er større enn sine 24 fot.

 

Båten kan leveres med utenbordsmotorer på 150 til 200 hk. Skroget tåler med den største motoren godt over 30 knop. Den er lettkjørt og oppfører seg uproblematisk på sjøen. Den tåler også røff sjø, og er enkel å manøvrere etter forholdene.

 

Mye båt for pengene

 

Motormessig kan du velge mellom Yahamas 150 hk og 200 hk, som begge kommer seg over 30 knop. Med den største motoren vil du gå på lavere turtall i hele registeret, noe som selvsagt preger lydnivået og drivstofforbruket. I marsjfart på cirka 20 fot er begge motorene støysvake og lukker du døren til styrehytten vil stillheten senke seg rundt deg. Med Yamaha F150GETX, inkludert Nordic ustyrspakke havner prisen på kroner 595.000. Nordic utstyrspakke inneholder takluke, Akterbenk med pute, vindusvisker babord, vindusspyler system, skyvevindu babord, dusj akter og godkjent låseøye i baugen.

 

Jeanneau 795 Cruiser er en allsidig båt som dekker de fleste familiers behov. Den er også ypperlig til fiske. Den har trygge, gode sjøegenskaper og med Yamahas solide utenbordsmotorer er driftssikkerheten i høysetet. I forhold til bruktmarkedet er dette populære båter som holder seg godt i pris.

 

Tekniske data

Lengde, total: 7,17 m
Bredde: 2,8 m
Vekt: 1750 kg
Drivstoff: 280 l
Vann: 100 l
Motor: 150–200 hk

 

UA-42090484-1