Det perfekte båtvalget – Whaly

Nyheter

Endelig! Whaly kan være din nye drømmebåt. En bestselger i resten av Europa er endelig kommet til Norge. Og det til priser som er mye lavere enn konkurrentene.

 

Trenger du en ekstremt robust og veldig trygg båt, som krever minimalt med vedlikehold og har romslig interiør? Da skulle Whaly være den rette båten for deg.

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått agenturet for båtmerket Whaly i Norge. Det har vært mye feil med flere rotasjonsstøpte båter de siste årene, i form av deformasjoner og sprekker. Nederlandske Whaly derimot er kjent for sin gode kvalitet. Faktisk er det blant de mest solgte båtene av denne typen i Europa, sier Flemming Sveen hos Smart Marine på Karmøy.

 

Takler vestlandsværet

 

Modellene fra 310 og oppover har et røft ribdesign med V-bunn, noe som gir unike kjøreegenskaper, selv i røff sjø. Her får du sjøegenskapene til en sportslig RIB, men en mye sikrere og solid båt.

- Den gode v-bunnen gir myk gange, du får en tryggere opplevelse på sjøen og forutsigbare kjøreegenskaper. Ikke minst tåler den mye mer røff sjø, noe som er ideelt her på Vestlandet. Jeg ble også overrasket over hvor liten motor som skulle til for å få båten i plan.

 

Problemfritt båthold

 

Whaly er nærmest vedlikeholdsfrie, og tåler røffere behandling enn andre båter.

 

- Skulle du komme borti steiner og bryggekanter vil det knapt nok lage merker. All plasten som brukes er 100 prosent resirkulerbart, noe som gir deg en miljøvennlig båt. For mange, som kanskje ikke har så mye tid til vedlikehold, er dette den perfekte løsningen. Med litt såpe, vann og en høytrykksspyler holder du den ren. Den er enkel å dra på land når du ikke bruker den. Siden den er selvlensende, trenger du heller ikke passe på den hele tiden.

 

Få din egen passasjerbåt

 

Med Whaly 310, en båt på cirka 10 fot, har du godkjenning for seks voksne personer i rolig sjø. I kategori C (noe sjø) får du fint plass til fire personer. Modellen 500 R Professional, som er noe større, har i kategori D plass til hele 10 personer. Dette er virkelig en båt som virker mye større enn konkurrentene, og det takket være at sitteplassene er integrert i pongtongene langs rekkene. Skal du ha mange med deg til hytta er dette den perfekte turbåt, med mange bruksområder. Den største modellen kan ta opptil 1350 kilo nyttelast.

 

- 370 er en jolle som oppfører seg som en mye større båt i forhold til plass og stabilitet. Du får båtene fra Whaly levert med variert ekstrautstyr og de kan leveres både med Yamaha og Evinrude utenbordsmotorer. Her får du veldig mye båt for pengene.  

 

Stort utvalg – til lave priser

 

De fleste modellene, som er fra 210 til 500R Professional, kan velges i hele ni forskjellige farger. Prisene starter på cirka 6000 kroner. Her får du den største modellen for under 100 000 kroner med en 25 hester utenbordsmotor.

 

- Vi har store forventninger til salget av Whaly-modellene, som har alt i seg til å bli en populær båt for mange, slutter Flemming Sveen hos Smart Marine på Avaldsnes, Karmøy.

 

Whaly 370 til under 50 000 kroner

 

Whaly 370, i en gråtonefarge, med en sterk Yamaha 9,9 hk Sport med elektrisk start får du ferdig levert til 49 900 kroner. Da får du båten med styrekonsoll, benk og batteri (med kasse).

 

Dette er den perfekte, trygge ungdomsbåten, som på samme tid fint kan romme to voksne og to barn, uten å miste for mye av farten. Dette er en båt som virker mye større enn den er, har mange praktiske løsninger og er en veldig trygg båt. 

 

Whaly 500 R Professional

whaly.SAK02.500RProfessional.bilde02.side02.0519.jpegHer får du levert båten med en Yahama 25 hk med elektrisk start, ferdig montert til 99 500 kroner (kan ha motorer opp til 40 – 60 hk). Dette er en båt som kan leveres med mye ekstrautstyr, og er utrolig praktisk for deg som gjerne trenger en båt som skal brukes til mye forskjellig. Med mulighet for opptil 1350 kilo nyttelast har du et utall av bruksområder.

Denne båten har et meget robust, dobbelt skrog bygget av høykvalitets polyethylen og er nærmest usynkbar og umulig å ødelegge. Den er styrket med skumlag i interiøret, har en praktisk bauglem som gir mange muligheter for lasting og lossing, samt enkel ilandstigning. Båten er også 100 prosent resirkulerbar.

Se mer på www.smartmarine.no

 

Perfekt og rimelig alternativ til proffmarkedet

 

Stadig flere oppdager fordelen med Whaly, og den blir i dag brukt av entreprenørfirma, brannvesen, redningstjenester og dykkerklubber. Noe som skulle fortelle litt om kvaliteten til disse båtene. Stadig flere har fått øynene opp for den rimelige, men robuste arbeidshesten. Her er sikkerheten i høysetet, båtene tåler hardt bruk uten å bli ødelagt. De tåler mye last, kan ta mange passasjerer og har utallige bruksområder. Båtene kan leveres med tilpasset og stor variasjon av ekstrautstyr. Her setter kun egentlig fantasien begrensningene.

UA-42090484-1